Міжнародні відносини та світова політика. Ч. 1. Від найдавніших часів до Першої світової війни - Моренчук, Андрій Анатолійович; Morenchuk, A. A. (My University, 2012)
Інтерактивний навчально-методичний комплекс спрямований на полегшення освоєння студентами курсу "Міжнародні відносини та світова політика". Складається з кількох структурних елементів: 1. Робоча навчальна програма в яку включено тематику лекцій з їх короткими анотаціями, теми та завдання семінарських занять, список рекомендованої літератури, критерії оцінювання та ін. 2. Цикл лекцій з курсу у вигляді електронних презентацій представлених у форматі Power Point з коротким викладом фактичного матеріалу, ілюстраціями у вигляді схем, таблиць, рисунків, історичних карт, відеофрагментів тощо. Навігація і запуск лекцій здійснюється безпосередньо з робочої навчальної програми через виділені у вигляді гіперпосилань назви тем лекцій (шляхом натискання їх курсором мишки із нажатою клавішею Ctrl). 3. Тестові завдання забезпечують здійснення контролю над рівнем засвоєння знань. Розміщені в кінці робочої навчальної програми.
Keywords: міжнародні відносини; світова політика; історія міжнародних відносин; інтерактивний навчально-методичний комплекс; international relations; interactive educational-methodical complex; history of international relations; World politics