Випадкові процеси - Сорока, Лілія Іванівна; Кальчук, Інна Володимирівна; Soroka, Liliia I.; Kalchuk, Inna V. (My University, 2013)
В методичній розробці викладено основні теоретичні положення теорії випадкових процесів. До кожного розділу пропонується значна кількість задач. Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності «математика» та студентам 4 курсу спеціальності «інформатика».
Keywords: випадкові процеси; stochastic process; ланцюг Маркова; Markov chain