Особливості функціонування порівняльної реклами у системі соціальних комунікацій - Голік, Оксана В.; Golik, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті розглянуто особливості функціонування порівняльної реклами у системі соціальних комунікацій. Описано типи порівнянь, що використовуються у порівняльній рекламі, види порівняльної реклами з точки зору загальних етичних принципів. З’ясовано основні переваги та небезпеки використання порівняльної реклами. In the article are showed the peculiarities of comparative advertising functioning in the system of social communications. types of comparisons used in comparative advertising, types of comparative advertising from the point of view of general ethical principles are described. It is found out the main advantages and disadvantages of using of the comparative advertising.
Features of Comparative Advertising Functioning in the System of Social Communications
Keywords: реклама; advertising; порівняльна реклама; comparative advertising; недобросовісна конкуренція; unfair competition; типи порівнянь; the types of comparisons; критикуюча реклама; critical advertising