Чинники, що визначають професійні уявлення і компетентність студентів-психологів - Кордунова, Н. О.; Денисюк, А. С.; Kordunova, N. О.; Denysiuk, A. S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано теоретичні підходи й подано опис емпіричного дослідження чинників, що визначають професійні уявлення та компетентність студентів-психологів. The article analyzes theoretical approaches and concepts as well as results of assessment of such factors that determine the professional conceptions and competence of psychology students.
Factors, Determine the Psychology Students’ Professional Conceptions and Competence
Keywords: професія; професійні уявлення; компетентність; психолог; profession; professional conceptions; competence; psychology