Податкова система: методичні вказівки до лабораторних робіт - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Лабораторна робота з дисципліни „Податкова система” є складовою частиною нормативно-методичного забезпечення навчального процесу для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». У методичному виданні подано рекомендації щодо виконання лабораторної роботи, короткий теоретичний матеріал та вихідні дані для розрахункової частини роботи. Міститься перелік рекомендованих джерел.
Keywords: податкова система; лабораторна робота