Рекреаційна цінність території Національного природного парку «Прип’ять−Стохід» - Черчик, Лариса Миколаївна; Міщенко, Олена Віталіївна; Cherchyk, Larysa M.; Mishchenko, О. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
Досліджено придатність Національного природного парку «Прип’ять−Стохід» для здійснення різних видів рекреційно-туристської діяльності. Обґрунтовано оціночну шкалу й складники рекреаційної цінності території. Визначено рекреаційну цінність території Національного природного парку «Прип’ять−Стохід». Investigated the suitability of the National Nature Park «Pripyat−Stokhid» to engage in various recreational and tourist activities. Substantiated assessment scale and composite recreational value territory. Recreational values of the area studied in the National Nature Park «Pripyat-Stokhid».
Recreational Value of the Territory of the National Nature Park «Pripyat−Stokhid»
Роботу виконано на кафедрі географії ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: національний природний парк; рекреаційна придатність та цінність території; ландшафтно-естетична цінність; national parks; recreation and fitness value of the territory; landscape and aesthetic value