Нові музейні установи Волинської області: формування та діяльність - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Державний історико-культурний заповідник м. Дубно, 2016)
У статті висвітлюються процеси розширення мережі музейних установ у Волинській області у 1991-2015 рр. Звернуто увагу на появу в області низки нових музейних закладів.
Keywords: музей; музей Волинськї ікони; музей Ігоря Стравінського; Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки; Музей книги; музей В. Липинського; Музей технічного прогресу; музейна мережа; Волинь