Друга мова (французька) : програма нормативної навчальної дисципліни - Андрієвська, Вікторія Валеріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Вивчення навчальної дисципліни "Друга мова (французька)" передбачає вивчення фонетики, граматики та лексики французької мови, розвиток діалогічного та монологічного, підготовленого та спонтанного мовлення з урахуванням послідовності та наступності викладеного матеріалу
Програма навчальної дисципліни «Друга мова (французька)» підготовки бакалавра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою Мова і література (англійська). Переклад.
Keywords: навчальна програма; друга іноземна мова; французька мова; бакалавр