Інвестування: конспект лекцій - Ткачук, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить конспект лекцій, питання для самоконтролю знань студентів, список літератури.
Keywords: інвестування; 303.732