Структурні елементи конституційно-правового статусу суддів в Україні: інформаційний аспект - Кравчук, Володимир Миколайович; Kravchuk, Volodymyr M. (Науково-дослідний центр правової інформатики Національної академії правових наук України, 2011)
У статті аналізується вітчизняне конституційне законодавство про судоустрій і статус суддів. Узагальнюються основні наукові підходи до розуміння категорії «конституційно-правовий статус суддів». Розглядаються основні структурні елементи конституційно-правового статусу суддів.

The article analyzes the domestic constitutional legislation on the judiciary and the status of judges.Тhe main scientific approaches to understanding of category constitutional and legal status of judges are substantiated, structural elements of constitutional and legal status of judges are examined.
Keywords: конституційно-правовий статус; constitutional and legal status; конституційно-правовий статус суддів; constitutional and legal status of judges; правовий статус суддів; legal status of judges; суд; court; суддя; judge