Сучасні мово- і літературознавчі методології та нові прочитання художнього тексту. Антологія - (:unkn) unknown (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У збірнику представлено статті як видатних, так і молодих учених України, Китаю, Польщі, Республіки Білорусь, Росії з питань методологій сучасного літературо- та мовознавства. Збірник розрахований на спеціалістів-філологів, студентів, учителів, а також на усіх, кого цікавлять методологічні підходи до аналізу текстів красного письменства.
Keywords: літературознавство; мовознавство; Луїза Оляндер; літературний твір; методологія; компаративістика; слов'янські літератури; журналістика; лінгвістичний аналіз художнього тексту