Управлінський підхід до методики проведення інвентаризації - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Писаренко, Тетяна Миколаївна; Pysarenko, Tetiana M. (Луцький національний технічний університет, 2010)
У статті розглядаються питання організації та методики проведення інвентаризації, а саме дослідження етапів проведення інвентаризації з метою забезпечення об’єктивності та раціональності здійснення контрольних процесів на підприємстві. The article deals with the organization and methods of the inventory, namely research stages of the inventory to ensure the objectivity and rationality exercise control processes at the facility.
Management approach to methods of inventory
Keywords: інвентаризація; інвентаризаційний процес; етапи проведення інвентаризації; taking of inventory; taking of inventory process; stages of leadthrough of taking of inventory