Регіоналістика - Маковецька, Лариса Олексіївна (My University, 2024)
У навчально-методичних рекомендаціях подано інформаційний обсяг та структуру освітнього компоненту, тематику лекційних, семінарських, практичних та самостійних занять, індивідуальної науково-дослідної роботи, методику їх виконання, тестові запитання підсумкового контролю, критерії оцінювання тощо, а також рекомендовану літературу .
Keywords: регіоналістика; регіональний розвиток; 332.14(072)