Економіка та організація торгівлі: програма нормативної навчальної дисципліни - Ковальська, Любов Леонідівна; Kovalska, Liubov L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Економіка та організація торгівлі» підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076, за освітньої програмою Економіка підприємства
Keywords: програма; Економіка торгівлі; Організація торгівлі; підприємництво