Аналіз студентами ефективності застосування сучасних інформаційних технологій - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Приймачук, Наталія Володимирівна; Ostapiovska, Iryna I.; Pryimachuk, Nataliia V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
У статті коротко проанвлізовано оцінку доцільності використання сучасних інформаціних технологій студентами-майбутніми учителями початкових класів у власній навчальній та майбутній трудовій діяльності.
Keywords: Сучасні інформаційні технології (СІТ); студенти; майбутні учителі початкових класів