Контроль за знаннями та вміннями студентів на прикладі методики викладання історії - Прокопчук, Вікторія Євгенівна; Prokopchuk, Viktoriia Ye. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 1997)
У статті подається матеріал щодо різних форм та методів організації перевірки знань та вмінь студентів на прикладі методики викладання історії.

The article presents the material on various forms and methods of organizing knowledge testing and student change on the example of the teaching methodology of history.
Keywords: освіта; навчання; знання; вміння; контроль знань та вмінь; перевірка вмінь; опитування; тести; education; training; knowledge; skills; control of knowledge and skills; ability to check; surveys; tests