Інформаційна безпека та засоби масової інформації - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2020)
Рекомендовано бібліографічну інформацію про безпеку інформаційних ресурсів в діяльності ЗМІ та мас-медіа, сектор безпеки і управління. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Інформаційна безпека та засоби масової інформації» (факультет історії, політології та національної безпеки).
Розміщення джерел (85 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; Захист інформації в діяльності ЗМІ; Інформаційно-психологічна безпека в діяльності ЗМІ; Мас-медіа; сектор безпеки і управління; 351.862.4(01)