Політика і мораль: сучасні українські реалії - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розлядаються питання домінування політики над моральністю та перевагу моральності над політикою в сучасних українських реаліях.
Keywords: моральні принципи; політика; макіавеллізм; політична філософія