РИСИ ЗАХІДНОПОЛІСЬКОГО ГОВОРУ У МІКРОТОПОНІМАХ ЛЮБОМЛЬСЬКОГО РАЙОНУ - Стрилюк, Олександр; Strylyuk, A. (My University, 2010)
У статті проаналізовані мікротопоніми Любомльського району Волинської області, у яких виявлені найхарактерніші риси західнополіського діалекту. The article analyses the mikrotoponyms of Lyuboml' district Volyn region in which the characteristic features of Western Polissya dialect are found.
Keywords: західнополіський діалект; мікротопонім; фонетичні особливості; Western Polissya dialect; mikrotoponym; phonetic pecularities