Діяльність французького каналу TV5 Monde в арабському регіоні - Малиновська, Н. В.; Malynovska, N. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті розглядається вплив та діяльність франкофонного телеканалу TV5, який має найбільш чисельну аудиторію в постколоніальних територіях Франції. Формування телеефіром каналу громадської думки та створення позитивного сприйняття французької культури та традицій, створення можливостей для вивчення французької мови іноземцями.

The article deals the influence and activity of Francophone channel TV5, which has the mass audience in the post colonial territories of France. Formation of the broadcasting channel public opinion and create a positive perception of French culture and traditions, to create opportunities for learning French by the foreigners.
Activities of the French TV5 channel in the Arab region
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: TV5 Monde; громадська думка; політика; Франція; франкофонія; аудиторія; TV5 Monde; public opinion; policy; France; Francophonie; the audience