Теоретичні засади формування здорової особистості дитини 6 року життя - Семенова, Наталія Іванівна; Semenova, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У тезах уточнюється сутність понять „особистість”, „формування особистості”, „формування особистості в період дошкільного дитинства”, „здоров’я особистості”, „особистісне здоров’я”, та виводиться на основі розкриття понять „здорова особистість” і „здорова особистість дитини 6-го року життя” робоче визначення поняття „формування здорової особистості дитини 6-го року життя”.
Keywords: особистість; дитина дошкільного віку; формування здорової особистості дитини; здорова особистість дошкільника