Маркетингова товарна політика - Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет мені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації призначені для допомоги при самостійному опрацюванні тем, винесених на самостійне опрацювання з освітнього компонента «Маркетинг» за темами : «Цілі та сутність маркетингової товарної політики», «Якість та конкурентоспроможність товару», «Життєвий цикл товару». Рекомендовано здобувачам освіти 2 курсу освітньої програми «Маркетинг»
Keywords: маркетинг; товарна політика; товарний асортимент; 339.138 (075.8)