Генетика : контрольні роботи і методичні рекомендації - Лісовська, Тетяна Павлівна; Lisovska, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведені варіанти контрольних робіт з курсу “Генетика”, які охоплюють основні розділи навчальної програми і методичні рекомендації до їх виконання для студентів ІІ курсу біологічного факультету заочної форми навчання на базі ОКР “молодший спеціаліст”. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.