Фізична географія та екологія Світового океану - Тарасюк, Ніна Адамівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У практикумі подано методичні рекомендації щодо підготовки і проведення практичних робіт із курсу «Фізична географія материків і океанів» для студентів закладів вищої освіти відповідно до ОП: Географія, ОП: Географія. Економіка, ОП: Природничі науки. Практичні роботи складено відповідно до навчальної програми в контексті сучасних вимог євроінтеграційного процесу. Рекомендовано студентам денної та дистанційної форм навчання закладів вищої освіти Ш-ІУ рівня акредитації.
Keywords: Світовий океан; сучасний стан та екологія акваторій; 91:378.147.091.3(072)