Парасюк Олег Васильович : біобібліографічний покажчик - Сидорук, Інна Петрівна; Піскач, Людмила Василівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Факультет хімії, екології та фармації, Кафедра неорганічної та фізичної хімії, 2019)
У біобібліографічному покажчику висвітлено діяльність кандидата хімічних наук, доцента, декана хімічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Олега Васильовича Парасюка. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1992 до 2019 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Парасюк О. В.; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; 546(477.82)(092)(01)