Історичне краєзнавство Волині - Панишко, Сергій Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У виданні представлено навчальний комплекс з історичного краєзнавства Волині для здобувачів закладів загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти. Для вчителів, учнів, студентів, науковців, усіх, хто цікавиться історичним краєзнавством Волині.
Keywords: Історія та археологія; Краєзнавство; 94:908(477.82)(075.8)