Зміни якості життя хворих на туберкульоз легенів у процесі проведення фізичної реабілітації - Ногас, А.; Hogas, А. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті показано вплив фізичної реабілітації на організм хворих на туберкульоз легенів, проаналізовано якість їхнього життя. Обґрунтовано необхідність повноцінного життя хворим на туберкульоз легенів, показано позитивну динаміку покращення загального та психоемоційного стану, суттєве підвищення показників якості життя хворих. The article brings up a question of physical rehabilitation influence on patients with pulmonary tuberculosis, the quality of their life is analyzed. We’ve proved the necessity of full life for patients with pulmonary tuberculosis, and showed the positive dynamics of improving of general and psycho-emotional condition, significant increasing of patients’ life quality
Changes of Life Quality Among Patients with Pulmonary Tuberculosis During Physical Rehabilitation.
Keywords: якість життя; туберкульоз легенів; показники; фізична реабілітація; general life quality; pulmonary tuberculosis; indicators; indicators, physical rehabilitation