Теорія і практика підприємництва: практикум - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У практикумі вміщено матеріали для вивчення навчальної дисципліни «Теорія і практика підприємництва»: подано програму курсу; висвітлено порядок виконання практичних і самостійних робіт; сформовано варіанти тестів для модульної перевірки теоретичних знань; описано методику виконання ІНДЗ; наведено термінологічний словник ключових термінів курсу; подано законодавчі акти сфери підприємництва. Для викладачів і студентів ВНЗ, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму підготовки 6.030101 «Соціологія».
Рекомендовано до друку вченою радою Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (протокол № 11 від 28.05.2015 року; наказ № 131-з від 10.06.2015 року)
Keywords: теорія; практика; підприємництво