Методичні рекомендації для практичних занять з ОК «Інвестування» - Ткачук, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Рекомендовано студентам ІV курсів денної та заочної форми навчання спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Keywords: інвестування; 303.732