Інформаційні технології у дошкільній освіті - Ємчик, Олександра Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У посібнику подано матеріали освітнього компоненту «Інформаційні технології в дошкільній освіті»: силабус навчальної дисципліни, матеріали лекцій, завдання до лабораторних занять та творчі завдання. Представлено теоретичні основи використання інформаційно-комп’ютерних технологій в освітньому процесі закладу дошкільної освіти, схарактеризовано можливості, засоби та алгоритм створення дидактичних матеріалів за допомогою комп’ютерних програм. Посібник рекомендовано здобувачам освіти спеціальності «Дошкільна освіта», освітньої програми «Дошкільна освіта», викладачам, вихователям закладів дошкільної освіти України.
Keywords: інформаційні технології; інформаційна компетентність; цифрова компетентність; комп'ютерна грамота; комп'ютерна гра; програмне забезпечення освітнього процесу; 373.2:04.9(072)