Формування культури спілкування дітей середнього дошкільного віку засобами гри - Дорош, Наталія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У вступі обґрунтована актуальність теми дослідження; визначені мета і завдання дослідження, його об’єкт і предмет, практичне значення отриманих результатів, апробація результатів дослідження. У змісті першого розділу розкрито особливості процесу формуванння культури спілкування у дітей середнього дошкільного віку. У змісті другого розділу розкрито суть ігрової діяльності у формуванні культури спілкування у дітей середнього дошкільного віку. У змісті третього розділу зображено результати діагностики з виявлення рівнів сформованості культури спілкування у дітей середнього дошкільного віку засобами гри та надано програму формування культури спілкування дошкільників. Висновки містять теоретичні і практичні результати дослідження культури спілкування у дітей середнього дошкільного віку.
Keywords: спілкування; культура спілкування