Сполучуваність словотвірних засобів з основними сферами ужитку (на основі сучасної німецької періодики) - Мащенко, Олександра Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджено синтагматичні зв’язки між словотвірними засобами та основними сферами сучасної німецької мови на основі застосування методики статистичного дослідження хі-квадрат.
Сочетаемость словообразовательных средств с основными сферами упротребления (на основе современной немецкой периодики)
Compatibility of Word-Formation with Basic Spheres of Usage (on the Basis of the Modern German Periodicals)
Keywords: неологізми; оказіоналізми; словотвір; хі-квадрат