Стратегічний аналіз [Електронне видання]: збірник тестів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Наведено варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Стратегічний аналіз». Рекомендовано студентам третього курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент».
Strategic analysis [Electronic edition]: a collection of tests
Keywords: стратегічний аналіз; strategic analysis