Соціальний захист населення Волинської області: реалії та перспективи - Колосок, Андрій Мирославович; Бегун, Світлана Іванівна; Kolosok, A. M.; Begun, Svitlana I. (Національна академія управління, 2016)
У статі розкрито сучасний стан соціального захисту населення Волинської області. Проаналізовано виконання програми державних субсидій, забезпечення населення соціальними виплатами, надання допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам. Виділені основні проблеми та пріоритети соціального захисту населення, як на національному так і регіональному рівні. Social defence of population of Volyn area: realities and prospects. The modern state of social defence of population of the Volyn area is exposed in the floor. Implementation of the program of state subsidies, providing of population, grant of help to the participants of anti-terror operation and inwardly moved persons social payments is analysed. Distinguished basic problems and priorities of social defence of population, as at national so regional level.
Social security of population in the Volyn oblast: realia and prospects
Keywords: соціальний; захист; соціальні; пріоритети; social; defence; social; priorities