Рекреаційна атрактивність історико-культурної спадщини Локачинської ТГ Волинської області - Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович; Павлушенко, Олена Григорівна (Громадська організація «Асоціація науковців України» (Київ, Україна), 2021)
Досліджено особливості формування територіальних громад (ТГ) у Волинській області. Визначено основні історико-культурні ресурси. Зосереджено увагу на об’єктах історії та культури, археології, архітектури та містобудування та монументального мистецтва. Визначено проблемні питання розвитку історико-культурної спадщини ТГ та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: Волинська область; Локачинська ТГ; туризм; рекреаційний потенціал; історико-культурна спадщина; пам’ятки архітектури; пам’ятки археології; пам’ятки історії; 911.3:379.8:[930.85(477.82)