Готовність до педагогічної діяльності як наукова проблема - Чапюк, Ю.; Chapiuk, Yulia (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті досліджено теоретичні аспекти проблеми підготовки майбутніх учителів до професійної діяльності. У логічній послідовності розкрито теоретичні підходи до досліджуваного феномену через визначення й науковий аналіз поняття «готовність». Висвітлено різні підходи до розуміння готовності до педагогічної діяльності як наукового явища.
Readiness for Pedagogical Activity as a Scientific Problem
Keywords: педагогічна діяльність; освіта; педагогічні умови; pedagogical activity; pedagogical conditions; education