З досвіду використання інтерактивних методів навчання у професійній підготовці майбутніх фахівців з фізичного вихованнця та спорту - Бєлікова, Наталія Олександрівна (Вінниц. держ. пед. ун-т ім. М. Коцюбинського, 2014)
У роботі висвітлено окремі аспекти системного впровадження інтерактивних методів навчання для оптимізації процесу професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання та спорту. Розкрито особливості використання ділових і проблемних ігор, мозкового штурму, тренінгів, кейстехнологій та методу проектів.
Keywords: інтерактивні методи; професійна підготовка; майбутні фахівці з фізичного виховання та спорту; 371.134:796.011.2