Система змагань з оздоровчою спрямованістю (на прикладі боксу та інших єдиноборств) - Вихор, В.; Vykhor, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Стаття присвячена вивченню розробки системи змагань з оздоровчою спрямованістю на прикладі боксу та інших видів єдиноборств. Основною метою зазначених змагань є пропагування здорового способу життя та боротьба зі шкідливими звичками. The article is devoted to the development of competition system with recreational orientation. The main purpose of these competitions is to promote healthy lifestyles and fight against bad habits.
The System of Competitions With a Health Orientation (by Example of Boxing and Other Types of Single Combat)
Keywords: здоров’я; система змагань; оздоровча спрямованість; засоби; методи; health; system of competitions; recreational orientation; facilities; methods