Практика навчальна перекладацька - Андрієвська, Вікторія Валеріївна; Михальчук, Світлана Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчальна перекладацька практика на 3 курсі ОС «Бакалавр» спрямована на забезпечення комплексного розвитку навичок та вмінь, необхідних для здійснення різних видів письмового перекладу.