Організація і управління виробництвом - Мельник, Олександр Валентинович; Рудик, Олесандр Володимирович; Радзій, Володимир Феофілович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Виконання практичних робіт з дисципліни «Організація і управління виробництвом» передбачено навчальним планом та робочою програмою дисципліни з метою закріплення отриманих теоретичних знань і практичних навичок щодо управління виробничими процесами, основ планування, нормування, фінансування, обліку робіт їх звітності та оплати праці. Крім методичних вказівок для виконання практичних робіт потрібно використовувати рекомендовану навчальну і нормативну літературу.Викладені підходи до управління виробничими процесами, організації проектно-вишукувальних робіт при землевпорядному проектуванні, отримання навичок проведення планування науково-дослідної роботи, нормування та фінансування проектно-вишукувальних робіт тощо. Для студентів напряму підготовки 193 Геодезія та землеустрій.
Keywords: управління виробничими процесами; штатний розпис; проектно-вишукувальна група; оплата праці; календарний план; 631.31