Ефективні транзитивні зображення моногенних інверсних напівгруп - Волошина, Тетяна Володимирівна; Voloshyna, T. V. (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2000)
Описані всі ефективні зображення моногенних інверсних напівгруп в термінах замкнутих інверсних піднапівгруп. All effective transitive representation of monogenic inverse semigroups in tems of closed inverse subsemigroups are described.
Effective transitive representation of monogenic inverse semigroups
Волошина Тетяна Володимирівна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: транзитивні зображення; інверсні напівгрупи; transitive representation; inverse semigroups