Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок денної та заочної форми навчання - Стащук, Олена Володимирівна; Карлін, Микола Іванович; Проць, Наталія Василівна; Борисюк, Олена Володимирівна; Івашко, Олена Анатоліївна; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Теслюк, Софія Анатоліївна; Ткачук, Наталія Василівна; Проць, Василь Ігорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до написання кваліфікаційних робіт містять основні вимоги до вибору теми наукового дослідження, вимоги до написання та оформлення кваліфікаційних робіт, а також до їх захисту робіт та зразки супровідних документів. Методичні рекомендації розроблені на основі чинного законодавства України, нормативних документів Міністерства освіти і науки України, Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Рекомендовано студентам денної та заочної форми навчання зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Keywords: кваліфікаційна робота; Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; 330.534