Практикум розв’язування олімпіадних задач з фізики - Кобель, Григорій Петрович; Савош, Валентин Олексійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Посібник розрахований на студентів-фізиків закладів вищої освіти, вчителів фізики, які готують учнів до олімпіад, Книжка містить умови та детальні розв’язки завдань, які пропонувалися учням на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики у 2015–2022 роках. Видання стане у нагоді учням шкіл, які поглиблено вивчають фізику.
Keywords: фізика; методика навчання; розв'язування задач; олімпіадні задачі; 378.091.33-027.22:37.091.27:53(07)