Теорія економічної науки: методичні вказівки до практичних занять - Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні вказівки до практичних занять із дисципліни «Теорія економічної науки» призначені допомогти студентам опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення, навчальні завдання, тести для поточного контролю. Рекомендовано студентам 1 курсу освітньо-професійних програм «Аналітична економіка», «Облік і аудит», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг».