Формування графічного художнього образу на заняттях із рисунку під час літньої пленерної практики. - Берлач, Олександр Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Великі можливості для підготовки творчого художника, художникапедагога відкриває заняття з рисунка під час проведення літньої практики. Рисунок є основою образотворчого мистецтва та ведучою дисципліною в процесі підготовки майбутнього спеціаліста та має невичерпні можливості для розвитку творчих здібностей, для формування естетичного смаку.

Great opportunities for the training of a creative artist, the artist-pedagogue opens drawing classes during the summer practice. Drawing is the basis of fine art and the leading discipline in the process of training a future specialist and has inexhaustible opportunities for the development of creative abilities, for the formation of aesthetic taste.