Психологія - Мілінчук, Володимир Ігорович; Milinchuk, Volodymyr I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Психологія» містять перелік практичних занять, тематику рефератів, творчі завдання, питання для самоконтролю та список літератури. Рекомендовано студентам І курсу Інституту мистецтв напряму підготовки «Образотворче мистецтво», «Хореографія», «Музичне мистецтво». Рекомендовано студентам І курсу Інституту соціальних наук підготовки «Соціологія», «Культурологія». Рекомендовано студентам ІІ курсу історичного факультету напряму підготовки «Історія».
Keywords: психологія; особистість; пізнавальні процеси; емоційно-вольові процеси