Соціальний потенціал регіону: теоретичні аспекти - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Буковинський університет, 2014)
У статті розглянуто наукові підходи до трактування сутності соціального потенціалу регіону та дано авторське тлумачення. Визначено складові соціального потенціалу, завдання щодо його формування та реалізації. In the article the scientific approaches to the interpretation of the essence of social potential of the region is considered and author’s interpretation is given. The composition constituents of the social potential task of it forming and realization are certainly.