Завдання для практичних занять із курсу "Екологічне право України" для студентів 4 курсу денної форми навчання - Решетник, Леся Петрівна; Reshetnyk, L. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Навчально-методичне видання підготовлено з метою забезпечення самостійної роботи студентів при підготовці до практичних занять з курсу «Екологічне право України». Для самостійної роботи студентам рекомендуються: відповідна наукова та фахова монографічна й періодична література, перелік основних нормативно-правових актів, задачі. Методичні матеріали для самостійної роботи студентів передбачають можливість проведення самоконтролю. The aim of the educational-methodical publication is to provide students’ independent work in preparation for the practical training in "Environmental Law of Ukraine". For students’ independent work is recommended: corresponding academic and professional monographic and periodical literature, list of basic legal acts of the problem. Teaching materials for students’ independent work provide the possibility of self-control.
Tasks for seminars in Environmental Law of Ukraine for the 4th year of full-time students
Keywords: екологічне право; environmental law; екологічні правовідносини; environmental jural relationships; природокористування; environmental managenament; природні ресурси; natural resources