Амплітудно-часові характеристики пізніх слухових викликаних потенціалів при виборі значимих та незначимих стимулів у студентів - Швайко, Світлана Євгеніївна; Shvajko, S. E. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2007)
Найадекватнішим методом вивчення фізіологічної природи перцептивного процесу є реєстарція викликаних потенціалів, які займають весь часовий інтервал між стимулом та реакцією та відповідають всім процесам, що призводять до виникнення певної поведінкової відповіді.
Amplitude-Temporal Characteristics of late Evoked Potentials on Significant and insignificant Vocalic Stimuli Were Investigated
Keywords: амплітуди; латентні періоди; амплітудно-часові характеристики; слухові-викликані потенціали; auditory evoked potentials; amplitudes; latent periods; amplitude-temporal characteristics