Організація науково-дослідної роботи у закладах освіти - Сухомлін, Катерина Борисівна; Зінченко, Олександр Павлович; Sukhomlin, Kateryna B.; Zinchenko, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 8 практичних робіт із курсу «Організація науково-дослідної роботи у закладах освіти», передбачених навчальним планом ОКР «магістр» спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). У роботах висвітлюються теоретичні основи методики, технології та організації науково-дослідницької діяльності, тобто теоретичного та практичного підґрунтя для ефективного проведення наукових досліджень учнями закладів освіти. До кожної практичної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, список літератури.
Keywords: Організація науково-дослідної роботи; Organization of research work